info@promotiononline.se     031 - 88 52 00

Lite Om Oss...

 

Som eldsjäl och grundare vill jag understryka hur viktigt det är att använda rätt produkt som representant för sitt varumärke. Jag brinner för att få fram den perfekta reklamprodukten som överträffar sitt värde.

Vår Historia

PromotionOnline.se grundades januari 2009 av T3 Evolution AB för att kunna erbjuda alla företagskunder ett intressant utbud av presentreklam och profilkläder till rätt kvalité och pris. Samtidigt använder vi oss av sidan som vårt showroom för att snabbt kunna hjälpa kunder att hitta något som passar för deras ändamål.

Vi är baserade i Göteborg och servar våra kunder personligen i närområdet. Vi jobbar idag med en handfull internationella företag men vår största kundgrupp är små eller medelstora företag.

 

Vår Expertis

Vi har lång erfarenhet av vilka profilprodukter som gör bästa jobbet, vi specialproducerar från Europa, Asien och Indien vid behov av större och unikt tillverkade produkter eller förpackningar. Med kunskap från reklamvärlden kan vi även hjälpa er med olika konceptlösningar både B2B & B2C. Vi har hjälpt många av de stora livsmedelsföretagen att boosta deras försäljning & kommunicera rätt budskap för deras produkter och varumärke. Vi har kunskap om införsäljnings processen inom detalj/ livemedelkedjorna och kan lägga upp rätt kommunikation för Kampanjer som är skräddarsydda för att få det genomslag ni önskar. Vi säljer varor inom de nordiska länderna och kan även hjälpa till med olika distributionslösningar.

 

Vår Målsättning

Att vara kreativa och lösningsorienterade för våra kunder och leverera bästa möjliga produkt som gör jobbet åt era produkter eller varumärke.

 

Thomas Svedman
VD

Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies